Het behandelwensengesprek: NHG E-learning

LET OP! Je kunt deze training in je eigen tijd volgen!

Om goede en passende medische zorg te geven, is het belangrijk om tijdig te weten wat de patiënt belangrijk vindt in het leven en welke zorg daar wel of juist niet bij past. Een gesprek hierover voeren is voor zowel huisartsen als patiënten niet altijd even gemakkelijk of vanzelfsprekend. 

Hoe maak je de afweging wanneer een behandelwensengesprek te beginnen? Hoe bereid je je voor? En voer je het gesprek? Hoe leg je de uitkomsten vast en hoe informeer je zorgpartners in de keten over vastgelegde behandelwensen? Update nu je kennis, waar en wanneer het je uitkomt. 

Door het volgen van deze nieuwe NHG E-learning ontvang je handvatten om het behandelwensengesprek op een goede manier te initiëren en te voeren. Er is 1 accreditatiepunt toegekend en de e-learning is ook geschikt voor de POH. 

Met het volgen van deze e-learning voldoe je aan 1 van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor vergoeding van het behandelwensen gesprek met je patiënt. (informatie september 2022) 

Opgeven: via de HE nascholingsagenda. Je krijgt dan binnen 4 weken bericht van de NHG met daarin alle informatie om de e-learning kosteloos te volgen.  

Duur: 1 uur 

Doelgroep: Huisarts (io), POH 

01/09/2022 00:00 - 00:00
Online
Huisartsen (io), POH,
Kosten: Gratis
Accreditatie: Ja
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.