Buiten de Lijntjes Kleuren 2024

Hoe blijven we (digitaal) fit?

Welkom bij Buiten de Lijntjes Kleuren 2024!

Het is inmiddels een mooie traditie geworden voor de huisartsen uit Eemland en de specialisten van MeanderMC om met elkaar 2 dagen te gaan nascholen.

Omdat het leuk én belangrijk blijft om elkaar te ontmoeten, samen na te scholen en elkaar beter te leren kennen bij leuke teamactiviteiten. Dit jaar staat -in de maand van de digitale fitheid- het thema “Hoe blijven we (digitaal) fit?” centraal.

Twee dagen om op te laden

We begrijpen hoe druk jullie allemaal zijn met jullie dagelijkse werkzaamheden en daarom hebben we ervoor gezorgd dat Buiten de Lijntjes Kleuren een tweedaags evenement is. Deze twee dagen zijn bedoeld om jezelf even op te laden, nieuwe kennis op te doen en elkaar te ontmoeten.

Tijdens deze twee dagen zullen er verschillende interactieve workshops plaatsvinden die gericht zijn op het verbeteren van (digitale) vaardigheden, het optimaliseren van samenwerking en het versterken van communicatievaardigheden. Daarnaast zullen er ook leuke teamactiviteiten georganiseerd worden om de band tussen collega’s te versterken en om lekker te ontspannen!

Verrassende sprekers

Om ervoor te zorgen dat jullie tijdens Buiten de Lijntjes Kleuren 2024 geïnspireerd worden, hebben we een aantal verrassende sprekers uitgenodigd.

We zullen later meer tipjes van de sluier oplichten!

Ontmoet elkaar

Eén van de belangrijkste aspecten van Buiten de Lijntjes Kleuren 2024 is het ontmoeten van elkaar.

Naast interactieve workshops en inspirerende sprekers zal er ook voldoende tijd zijn om met elkaar bij te praten, ervaringen te delen en nieuwe contacten op te doen. We hebben gezorgd voor een ontspannen sfeer in een prachtige omgeving waarin je je op je gemak voelt en open kunt staan voor nieuwe ideeën en inzichten.

Conclusie & aanmelden

Buiten de Lijntjes Kleuren 2024 is dé nascholing die je niet wilt missen. Meld je vandaag nog aan via deze link en kleur ook buiten de lijntjes!

 

20/03/2024
Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek
Kosten: Zie omschrijving
Accreditatie: Ja

Oeps! We konden je formulier niet vinden.